Rašyti savo komentarą


pliusas 2009-09-29

Ir gerai, kad viena syki issiryskino, ta nesamone. Menininkas turi tureti savigarbos. Ko cia zirziat ir tuos daugtaskius deliojat. Uz centa gatavi parsiduot? Arba darykite tokias parodas, kad nebutu geda ir nereiktu bijoti menotyrininko su astria plunskna.

palata 2009-09-28

Jeigu tas sakos pjovimas pavojinga tik del to, kad neprarastume paskutiniu siaip sau centu, bet ne del to, kad neprarastume paskutiniu menines savigarbos centu, tada pjaukime ta shaka -- kibeni-feni. Su gyvais kurybiniais lavonais nemalonu gyventi.

SOS 2009-09-24

...........zmones...zmones...kokie jus pikti..ziaurus...paskaitykit..ka rasot....ar is cia pasirasiusiu kas bandet organizuoti plenera??ar kas turit supratima? Manau autore panaudojo visa savo patirti...ir manau nemenkai jai bus uz tai atlyginta... Bet...jos deka..menininkai gali prarasti ir paskutinius centus skiriamus valstybes.... ......pjaunat saka...ant kurios patys sedit....

slunkius 2009-09-16

Suprantu Antana, bet pritariu ir Draugui. Patapyk be fondinio vyno ir tikrai bus gerai. Nuodirdziai sakau. As tai jau isbandziau per koki 20 metu. Tapyk, negalvok apie pinigus ir viskas bus gerai. Patikek.

draugas 2009-09-10

Patapyk, žmogau, tikrai gerų dalykų gali atsitikti vienam gamtoje.

menininkas 2009-09-10

manau, kad tokie plenerai yra gerai. dailininkai pabendrauja, paivairina aplinka, pabuva gamtoje kas gali tureti teigiamosi takos ju kurybai. gaila tik kad daugelio menininku socialine padetis sunki , bedarbiai.

kikai 2009-09-09

Kodel Vaiciui ta pirstu kombinacija? Ne, juk N.B. dalyvavimas buvo Vaicio "aprobuotas", jis ji priieme i plenera. Spyga skaudesne Samuoliui.

art 2009-09-08

R.Andriušytė -- solidi autorė. Visada įdomu skaityti jos straipsnius.

povilas 2009-09-08

Sakyciau tekstas labai rimtas, ypac patiko daug istoriniu ziniu apie pleneru kilme ir intencijas. Gerb. autores keliamos siuolaikiniu pleneru , ju palengvintu tikslu problemos man rodos aktualios ir vercia susimastyti. Pernai irgi buvau Samuolio plenero parodoje ir labai nusivyliau. Siemet net nebejau. Kaip supratau is sio teksto, gal nieko ir nepraradau. Anksciau tikrai idomesnes budavo tos pleneru parodos.

kikakika 2009-09-07

gera spyga vaiciui .monumentali sakyciau.

antanas 2009-09-04

Man dabar bus geda vaziuoti i plenera del 2 priezasciu: gyventi uz niekingus valdzios skatikus, ir dar del to, kad pasirodo, plenerai - ne plenerai, o susirinkimai-vakaruskos Tegyvuoja Konsteblis. Dar rudeni vienas patapysiu gamtoj.

to tv 2009-09-02

Gal dirbi STT arba prokuraturoj, kad taip gerai zinai, kurie cia lupikauja, kurie ne? Pagalvok zmogau, gal izeidi saziningus dailininkus, kurie tuos pinigus ne "isisavina", o panaudoja pagal planuotas islaidas. Labiau uz nevykusius plenerus erzina lietuviu pyktis, pomegis skaiciuoti kitu gautus pinigus, ir tariamas teisuoliskumas. Gerai, kad savo komentare nemini konkreciu pavardziu. Siais laikais galima paduoti i teisma ir uz internetini smeizta. O straipsnio autorei norisi kaip visada, paploti uz puiku straipsni.

aisku ir neaisku 2009-09-01

Savigarba toks turtas, kuris prarandamas greitai, o atstatomas labai ilgai. Toks ispudis, kas dabar menininkai tiesiog skuba prarasti profesine savigarba. Bet kokia kaina. Net uz 7 tukst lt 10 personu. Net protu neikainojamais nusizeminimais. Ir t.t.t Lupikauti smulkiai -- ar toks dabar t.v. menininku tikslas?

taip 2009-08-31

Parasyta pasakyta, bet kas keisis? Kol menininkai netures savigarbos ir didesniu meniniu tikslu, kol gyvena laisves salygom, tai ir darys, ka noti. Valstybei tie keli tukstanciai litu - yra nulis, gali ir numesti vargsams.

va 2009-08-31

.............issigimsta viskas, kas perdaug lepinama ir neturi atsakomybes bei garbingumo jausmo........................................

Rašyti savo komentarą
*
*