Rašyti savo komentarą


to AS 2009-09-12

Atsiuskite, mielasis, ne pavirsutini, o atomini straipsni sia tema, ir Jus pasijute genijus.

 2009-09-08

aš už dinamiką, už įdomesnius sprendimus miesto viešosiose erdvėse. Bet paskaičius straipsnį, bendras įspūdis - lėkštas, paviršutiniškas paklykavimas. Nematyti būnant "itin meniškai išprususiu" kas vaizduojama, o tik meno, įdėjos vertę atsiparšau, bet čia jau "aukštasis pilotažas"...nematau nieko, nematau kas tai, net nepagalvojau, kas tai, matau tik meninę vertę...pievos ir išsikalinėjimas "vardan meno". Tokie pasvaičiojimai apie a la "mieščioniką moralę" irgi tik paviršutiniško "itin laisvamanio" paklykavimai, kuriam vien žodis "moralė" spuogais nuberia. Nėra mieščioniškos ar kaimietiškos ar kitokios moralės, ji tiesiog yra arba nėra. Ir jei žmogui tai sukelia pasipiktinimą - nebūtinai neišprusęs yra jis, o ne jūs blunk Šiais laikais ne hipiškai rengtis, o būti padoriu nedraskančiu akių, nesistengiančiu šokiruoti ant kiekvieno kampo (oi oi tas piešinėlis žinoma su tuo niekaip nesusijęs, kaip galėjau pagalvoti) yra tikras iššūkis. Išsišokėlių per akis, o pabandyk kažką kalbėti apie vertybes - ir būti minios nurašytas kaip su vilko pasu. Vieniems reikia kad kas nors nuolat juos šokiruotų, sukrėtinėtų ir t.t., bet tokie yra ne visi ir tik todėl, kad jiems tokia raiškos forma nepriimtina (nekalbant apie jokius buškevičius, o eilinius miestiečius) nereiškia, kad jie yra nabagučiai sovietinio paveldo aukos neišprusėliai blunk Itin paviršutiniškas straipsnis. Aišku kodėl gi ne - dabar "paviršius" madoj...

Alytus 2009-09-01

Kaune, matau si -- viesuju erdviu tema -- visai nesuvokiama. Svarbu, kad Vytautas D. su Buskevicium ir meru stovetu. Kas atsitiko tam laisvam miestui???!!!

senute 2009-08-21

Man irgi nepatinka stabai, kaip ir autoriui. Cia jau turime dekoti sovietams, kurie 50 bruko i samone Leninines monumentaliosios propagandos samprata. Rezultatas - daugybe balvonu visuose miestuose statomu ir siandien, todel jokiu karikaturu nereikia. Taciau nustebino jauno autoriaus sovetinem dulkem apnestas mastymas del viesuju erdviu formavimo ir vidines laisves paraleliu. Pvz: ta dvieju besibuciuojanciu figuru piesini NET NEKILO MINTIS vertinti is kazkokiu gejisku ar negejisku poziciju, nes man svarbiausias vertinimo kriterijus - ar jis gerai ar blogai nupiestas.. Kadangi piesinys nors ir megejiskas, bet visai nieko, tai ir nesukele jokio pasipiktinimo happy Ir dar pasirode keistas toks perdetas autoriaus demesys jaunimo aprangai... Kam dabar svarbu, kaip tas jaunimas rengiasi? Hipiu laikais, kai piesem gelytes ant dzinsu, auginomes ilgus plaukus - tai tikrai buvo daugiau nei apranga, o siandien toks maistavimo budas jau atgyvenes.. Pasigendu brandesnio, siuolaikiskesnio mastymo ir prasmingesnio maistavimo budo.

Rašyti savo komentarą
*
*