Rašyti savo komentarą


va butent 2009-08-05

kad Benksy profesionalus menininkas, toks bet kur gali tapyti.., o daryti kazkokias paraleles su masiskai gatves "puosianciais" graficiais (tiek Lietuvoje, tiek pvz: Paryziuje) - tiesiog nei sis nei tas. O del musu visuomenes "pradejimo mastyti apie mena" pamacius Urbonaviciaus vamzdi, tai autore labai klysta. Nera cia ko dziaugtis tokiais masiniais neigiamais susidomejimais, nes sitas vamzdis ir po simto metu liks tik vamzdziu, tik labiau surudijusiu. Gaila, kad gelbedami savo mundura, kai kurie menotyrininkai bando manipuliuoti tomis paciomis "masemis"- tai tos "mases" nieko nesupranta, tai, ziurek, tos "mases' jau eme mastyti...

laima 2009-07-15

Diskusija del Krantine arkos meistriskai uzbaigia G. Jankeviciutes straipsnis Siaures Atenuose ir Kamaneje. Skaitykit, mastykit... O sis studentes rasinys tiesiog gaivus. Stai kur pasiekia jauna mintis, nesimurkdo privincijoje. saunu. Beje, Banksy - slapyvardis, nieks nezino, kaip tas zmogus atrodo..

2 apie skirtumus 2009-07-10

Ar Benksy dėl to kaltas? Gal as minties nepagavau...nes ji buvo tokia paslėpta......

apie skirtumus 2009-07-09

Mazas skirtumas: Benksy turi tiksla, todel neterlioja sienu, o skelbia savo pozicija. LT jaunimas irgi turi tiksla -- terlioti sienas.

apie skirtumus 2009-07-09

Mazas skirtumas: Benksy turi tiksla, todel neterlioja sienu, o skelbia savo pozicija. LT jaunimas irgi turi tiksla -- terlioti sienas.

paraleles 2009-07-08

kaip suprantu, ta sh........dina vamzdi uz 100 tukst. Urbonavicius kure irgi ne is gero: jaunimas tyli, o cia valstybes kisamas aukso puodas po nosia -- ko nepaimt? Tai tas vamzdis ir tapo Lietuvai svarbiausiu saviraiskos objektu, iki kurio Izraelio-Palestinos karu/raudu sienai -- kaip iki menulio. Uz Urbonaviciaus santechnini vamzdi buvo galima pusmeti maitint tuos Palestnos vaikus.

DD 2009-07-08

Jeigu kamane verciasi tokiu snargliu rasliavom, tai vadinasi neturi ka pasakyti

Zverynas 2009-07-08

Kaip studentes -- net neitiketina. Ar cia kamane.lt redaktore pasidarbavo? Tiesa, apie Benksy informacijoje apie jo zygius Izraelio-Palestinos pasienyje itariau nusirasyma/kopijavima informacijos is pasauliniu saitu. Jeigu tai pasitvirtintu, studentei aisku garbes neliktu. Isskyrus pilietines Benksy ir lietuvos muiliagalves jaunuomenes palyginimus.

jadvyga 2009-07-08

Karta noriu padekoti Kamanes redakcija, kad nespausdina visokios rasliavos, o retai bet is esmes iskelia svarbias ir visiems aktualias problemas. Bebalsis, nebylus ne tik meno jaunimas. Kurgi didieji -- pagerbti ir pagarbintieji? Kur ju zodis dabar, kai Lietuvai ypac reikia paramos, pozicijos, autoritetingos nuomones? Kur jie -- taipvad sviesuoliai? Medaliukus, premijytes skaiciuoja patyliukais? Tai ko jie verti, jei tik tiek is ju naudos? vadinasi, jie nera tikrasis nacionalinis valstybes turtas. Beturciai mes, todel taip drasiai i rkuriama valstybes gerove is ligoniu, pensininku, gimdyviu, masiniu kulturos darbininku kasdienes duonos.

Rašyti savo komentarą
*
*