Rašyti savo komentarą


uzjauciu 2009-02-05

Apie studentuku spektaklius KVDT ir Vilniuj labai labai per svelniai pasakyta. Kai jie dar rodomi tikro teatro scenoje labiausiai nukencia. Gryna saviveikla atrodo. Tai labai nenaudinga jiems pirmiausia. Pedagogam turetu pakausiai rausti, kad taip paleidzia savo mokytinius, kurie gal net nesupranta, kad ju situacija tokia yra labai nekokia.

vaiva 2009-02-05

Pritariu Stud.teatro idejai prie LMTA.

Tevas 2009-02-04

Manau, kad šios problemos centras -- Muzikos ir teatro akademijos valdžia ir pedagogai. Žinoma, kad praktiniai žingsniai turėtų būti pradedami tik mokyklinėje scenoje. Kaip galima geltonsnapius vaikus pedagogų savireklamos tikslais mesti, kaip čia teisingai rašoma -- tiesiai į koridą! Tai yra tikras nusikaltimas, pri e kurio prisideda šiuo atveju ir Varnas. Baisus pedagogų narcizizmas. Patinka vaikučiai -- noriu juos matyti šalia? Negalvojant apie tų vaikų likimus -- tempti visiškai bejėgius į dodžiają sceną, kur juos kapoti teisėtai gali jau kas tik nori. Ar kas nors gali tai sustabdyti?

senole 2009-02-04

Teisingumo delei reiketu priminti, kad anksciau konservoje veike Mokomasis teatras. Kodel jis dabar nebeveikia? Ten savo spektakliukus rode aktorinio ir rezisuros studentai ir budavo labai smagu. O neapsiplunksnavusius rodyti teatro repertuare -- pedagogu ir teatro vadovu nusikaltimas. Tai zaloja jaunus i rdar nesusivokiancius aktorius. Todel Studentisko teatro idejai labai pritariu.

Rašyti savo komentarą
*
*