Rašyti savo komentarą


2 to 23:16 2008-06-19

Kartais,bedarant daug ir viska is karto.kuryba virsta gamyba.

23:16 2008-06-19

Atviram konkursui tikrai pritariu. Tik nepritariu neigimui visko, kas bandoma daryti. Dazniausia neigimu uzsiima tie, kas nieko nedaro.

to 23:16 2008-06-19

SekantTamstos logika ,reiketu nugriauti beveik visa Kauno Senamiesti,Naujamiesti,Zaliakalni-juk namai juose irgi "atgyveno savo buitini ir architekturini amziu" .Ir Miliunas,ir Kancas yra sukure tikrai geru pastatu,bet su Merkurijaus rekonstrukcija jiems kol kas nepavyko.Atviras architekturinis konkursas( o ne uzdaras pleneras) butu issprendes sia problema.

bbūkim normalūs 2008-06-17

Labai pritariu išsamiai projektų analizei, bet būkim normalūs, nebūkim zulusai -- objektą projektuoja aukščiausios klass architektai Miliūnas ir Kančas. Tai ką, jie -- durniai, kad nesupranta, ką daro? Visose šitose diskusijose man per mažai geranoriškumo ir argumentų ir perdaug davatkiškų išgaščių, o ypač perdaug klanų interesų. Senasis Merkurijus garbingai atgyveno savo buitinį ir architektūrinį amžių. Jis liks istorijoje, bet dabar atėjo laikas atsinaujinimui. Ar Kaunas nori taip ir gyventi gabalais XVIII, gabalais sovietmečio amžiuose? Galiu tik užjausti šitą.objektą projektuojančius architektus. Kaip jie gali atlaikyti tokį psichologinį spaudimą -- sunku suvokti.

milius 2008-06-17

Gerai, kad lengvabudiskai nepraleidziami tokie svarbus projektai. nesakau -- architektai gal nepiktybiski, bet diskutuoti tokiose vietose tukstsnti kartu reikia. Todel labai pritariu, kad Merkurijaus ateitis butut diskutuojama ir diskutuojama, kol atsiras geriausias varijantas.

Rašyti savo komentarą
*
*