Rašyti savo komentarą


to cnn 2009-01-31

"O as nemanau, kad profesionalai nebesupranta ka daro. Jie supranta, tikju supratima koreguoja brangiai kainuojanti/apmokama mada" aisku suprantu, visiems valgyt reikia... Bet mano idealistiniu poziuriu, tas kuris supranta ir vis tiek yra vedamas uzsakovo uz pavadelio nera profesionalas o tera amatininkas! kai ant lietuvos prabus sveikas ambicingumas, kai kiekvienas darant savo darba galvos apie tai ka daro, tada gal ir baigsime niurzgeti i badyti vienas kita pirstais. labai tikiuosi kad teks pamatyti sia idilijahappy)

pseudo 2008-06-03

ar profesionalai supranta, ką jie daro? manau, net nesusimąsto. vienetams subruzda galvoja mintis apie ideoginį minimalizmą. didžiuma kala litą. ar šis straipsnis atvers akis svaigstantiems? deja, ne. ironiška. užsakovai čia (kamaneje.lt) nesilanko. be to abejoju ar suprastų šį slengą, terminus ir t.t. nebent menininkas užklysta. o kad tik daugiau jų perskaitytų ir turėtų noro sugromuliuoti. vis šviesėja visuomenė.

cnn 2008-04-25

O as nemanau, kad profesionalai nebesupranta ka daro. Jie supranta, tikju supratima koreguoja brangiai kainuojanti/apmokama mada. Kitaip kalbant -- turime gerai suvokiama -- brangiai apmokama -- samoningai suvokta problema.

pritariu 2008-04-23

Labai geras straipsnis,kuris gal atvers akis svaigstantiems nuo "minimalizmo".Tos begalines dygstancios dezes rodo visiska ju "gamintoju" ideju skurda ir issilavinimo stoka.Kontekstas jiems neegzistuoja.

stud 2008-04-23

Gerai, kad profesaorius nelaiko uzspaudes savo minciu, o jas raso. Labai gerai.

Rašyti savo komentarą
*
*