Rašyti savo komentarą


Bajedere 2008-05-14

Na ir ko zmones gerieji taip stebites, kad Kauno muzikinis stato tokius spektaklius. Ar bent zinote, kokie teatro atlikeju- muzikantu, dainininku, dailininku atlyginimai? Zmones ten kaip uzkeikti, be sventiniu dienu ir dar vakarais aria, kai visi normalus miestelenai ilsisi ar pramogauja. Teatro vadovai moraliskai susideveje, nesugeba nei uz savo atlikejus pakovoti, nei kokiu naujoviu paieskoti.

soliamio 2008-04-23

Labai idomu, kodel niekas is Muzikinio teatro neatsako apie ineto svetaines komentaru uzdaryma. Ar jau toks nebepakeliamas cenzuros uraganas siaucia? Ei, Lina, demokratines informacijos skleideja, nors tu atsakyk!

normalus klausimas 2008-04-17

Beje, o kodel uzdaryta www.muzikinisteatras.lt komentaru pozicija? Kas cia -- akivaizdi cenzura? -- stalinizmo sugrizimas? Kodel ziurovu nuomone is salies kenkia tos pacios visuomenes islaikomam teatrui? Ar turime visi vienbalsiai kaip kokioje opereteje blizginti dantimis be proto, kad B.Zelvys su visu Kauno operetes festivaliu -- G.Maciuleviciumi, Vebra yra geriausias geris? Visi matom, kad tas operet4s festivalis prarijo teatra su visu aptarnaujanciu perosnalu. Gerai cia ar nelabai?

graudu 2008-04-16

Man tikrai graudu skaityti komentarus. Niekas nediskutuoja apie esme, muzikos ir teatro klausimais duotoje opereteje, kaip uzdave tona recenzijos autorius. Vadinasi profesines kalbos Kaune nera. yra tik savas-nesavas, myliu-nekenciu, naudingas-nenaudingas ir t.t.t. Stebiuosi, kaip Kamane nepraranda vilties minti ir minti profesionalios kalbos takeli, kuris yra begalo brangus, bet matau, kad brangus labai mazai mazumai. Nu bet mes, kuriems reikia tokiu dalyku, dar gyvi, todel rasykite ir kalbekite.

Petras 2008-04-16

O cia jau, kur kalbate apie Vaicekauskaite, mielas kolega "gal", rods emete ir supavydejote happy

gal 2008-04-16

Po generalinės repeticijos žiūrovai kaip vienas tarė tą pačią frazę"Tuščias spektaklis". Talentingai sukurta scenografija apnuogino veikėjus. O pati Linksmoji našlė- naujai keliama į žvaigždes Vaicekauskaitė - visai be jokios gyvybės. Kai viduje nieko nėra, vien balso neaužtenka. Gal ir nereikėjo eilinį kartą statyti to paties, jei nerado talentingų solistų.

argumentas 2008-04-12

Ko nestatyt to paties, jeigu sales pilnos?

piligrim 2008-04-11

Sestas kartas vis tas pats rodo fantazijos, kurybiniu ambiciju ir kurybines potencijos stoka. Ta pacia "Nasle" daryti ir daryti -- galima tik prizipazystant, kad esi gaidys... , ne, pardon (istrinkite!) - kad ... teatras dirba kaip verslo -- pelno siekianti istaiga. Kitokiu argumentu XXI amziuje neimanoma pateisinti.

Rašyti savo komentarą
*
*