Rašyti savo komentarą


sorry 2008-04-06

Pasiskaiciau, kaip menininkai musu dzejoja, kad negali kurti meno, nes neturi nemokamu dirbtuviu happy Neitikino. Dauguma Lietuvos ir pasaulio didziuju artimiausioje ir tolimesneje istorijoje sedevrus sukure tikrai ne municipalinese dirbtuvese. Taip, kad sorry. happy

okei 2008-03-17

O be to sklinda gandai, kad Miliunas is tiesu numato vieta galerijai Sporto arenoje. Nu dabar tai tik rodykit gera mena brangieji menininkai - vietos turit.

liol ir bol 2008-03-17

Ar VDU galerijos 101 atsiradimas nepalengvins dailes parodu rengeju kanciu? Vieta geografiskai ideali, plotas ispudingas. Gal ne viskas taip blogai.

to omaha 2008-03-11

happy

Omaha 2008-03-11

O, kai nebezinome ka pasakyti, pradedame durniuotis.

kaunas 2008-03-11

del tokiu durniu kaip juta kencia visas svietas

to Sura 2008-03-10

Yra ir jaunimo gero, pavyzdziui Teitelbaumas, kiti. Del parodu tai gal maziau sukuria ,o gal nemato prasmes rodyti. Juk kad intensyviai kurti ir parodyti reikia ir pinigu. O ne kiciniu paveikslu beveik neperka . Ir kas is to rodymo pripazintiems menininkams?Gan jei nors karta Geriausio kurinio parodoj pasirodo. Vaitkunas kiekvienais metais joje dalyvaudavo.

minde 2008-03-10

men regis parodu saliu pakanka, o va menininku tai mazoka. be to , kaip vienas komentatorius sako juk ne socializme gyvenam , tegul dailininkai patys pasirupina kur susirasti saliu , kam tos pretenzijos visiems. va del kurybiniu studiju tai gal labiau reiketu kelti pretenzijas. juk jas turejo visi sovietiniai dailininkai, po to nepriklausomybeje jie studijas masiskai privatizavo po to dalis dailininku iismire , privatizuotas sudijas paverte kazi kuo kitu, ir todel dabar naujiems dailininkams nera kurybiniu studiju. o dalis apsukriuju dailininku gavo studijas matyt su lds ir su savivaldybes palaiminimu ir po nepriklausomybes .tai va tokios mintys, o kas mano kitaip?

Minde to juta 2008-03-10

dede, kai kad ir kapitalizme gal reikia dailininku ...yra juos remianti dailininku sajunga, dar yra miesto valdzia, dar yra apleistos kareivines...happy

tapytojui Rutiliui 2008-03-09

Gal pamirsai, kad ne socializmas? Pats apsirupink. Kokios cia pretenzijos visam svietui?

jurgita 2008-03-09

Kur dingo Kauno tapytojai? Pasiilgau Anzdiulytes, Drazdauskaites, Petrasiunaites, Velaniskytes parodu. Galetu bent muziejus istraukti mums pasimokyti ir prisiminti Kampa, Vaitkuna, Martinaiti. Buvo Kaune geru dailininku, po galais, negi viskas isgaravo? Kas prieinat prie situ dalyku, muziejininkai, kodel nieko nedarot? Uz ka jums Jucas alga moka, po galais? Kaunas - be pulso?

sura 2008-03-09

Mums reikia siuolaikinio meno? Leiskit suabejoti, ypac girdint Tekstiles 07 vertinimus. Antra abejone: kaip "Sfinkso" (sfinksiski) menai (siuo metu visa Kauno meno panorama - Viesojoje bibliotekoje issieksponavo) tiktu Sporto rumu aplinkoje? Visai netiktu. Problema ta, kad gero ir siuolaikinio meno Kaune katastrofiskai sumazejo. Neliko ne tik geriausiu tapytoju (danguje tapo), bet ir elementaraus lygio parodu, ir netgi valios rengti parodas. Liko uzsikonservave sovietines LDS meistrai sfinksieciai, kuriu energija begaline. Triuksmelis del parodu saliu - daugiau is pavydo, kad tekstiles bienale su pasisekimu vyko 3 menesius. Taip teisinamasi uz nieko neveikima. Stai tekstiles bienale baigesi, Parodu rumuose atidaryta Balteno foto paroda, o dar puse apatines sales tuscia. Darykit paroda, prasome.

tapytojas 2008-03-07

Kadangi esu LDS narys, parodose dalyvauju apie dvidesimt metu ir is LDS niekada jokiu pasiulymu del galimybes issinuomoti kurybine dirbtuve neesu sulaukes, pries kelis metus kreipiausi i LDS kauno skyriu del kurybines dirbtuves, po to visai neseniai kalbejau su gerb.Nalevaika ir man buvo paaiskinta , kad issimuoavimui kurybiniu dirbtuviu tapytojui LDS neturi.Tai gal Jus paaiskinsite kur galima butu issinuomoti dirbtuve?Del nuomos kainu tai tikuosi jos ne komercines ir visiems dailininkams vienodos (uz kv. metra), kurie kiek zinau nuomojasi dirbtuves Rytu g., gal buvusiose Sanciu kareivynese. Manyciau ,kad kurybiniu dirbtuviu problema yra ypac opi jei dailininkas jos neturi. Siame straipsnyje ir gerb. J.Slivinskas klausia, kodel nesutvarkius likusiu Sanciu kareivyniu ir ju neisnuomavus dailininkams. Manyciau ,kad reiketu adekvaciai reaguoti i tokia egsiztuojancia kurybiniu dirbtuviu problema. Juokais galima tik pagalvoti ,kad dirbtuviu issinuomavimo problemois nemato gal tik dirbtuves jau turintys dailininkai.Su pagarba, tapytojas Rutilis Slavenas.

tapytojui 2008-03-07

O kokios butu tos salygos issinuomoti dirbtuves, anot jusu? Laisvu patalpu dirbtuvems juk yra, kodel nesinuomojate? Ar vis delto tikites, kad jums kas nors leis jas nuomotis pusvelciui, uz simbolini lita per metus?happy

tapytojas 2008-03-07

Reikia akcentuoti problema, kad naujiems LDS nariams nei LDS Kauno sk. nei miesto valdzia nesudaro salygu issinuomoti ( ne gauti dykai anot Zalpio) kurybiniu dirbtuviu. Dailininkui kurybine dirbtuve yra esme ir svarbiau nei meno centai ar modernios parodu sales. Dailininkui yra svarbiausia yra tureti kur dirbti kurybini darba!

stend 2008-03-07

Kad tik butu meno, o jau atrasti kur ji parodyti visada galima.

Rašyti savo komentarą
*
*