Rašyti savo komentarą


vilimantas 2007-08-08

Kai aplink siauteja intriguojancios zinisklaidos karas gali pasirodyti, kad tokie tekstai yra perdaug ramus. Bet man butent truksta tokiu ramiu, informatyviu rasiniu. As irgi zaviuosi gruzinu dainomis, bet pirma karta paskaiciau, kaip tai pasiekiama. Tai man buvo naudinga.

liolikas2 2007-08-03

Cha-cha... vaishingi norejau pasakyti, o gavosi vaisingi. Ju vaisingumo tai as nepatyriau.

liolikas 2007-08-03

Jeigu buciau moteris tai man gruzinai pirmiausiai patiktu kaip karsti vyrai. O kai dar ir dainuoja skambiai, tai dar geriau. Sese buvo tam koncerte, tai ubavo, kad labai jau grazu buvo. Pritariu Linai, kad naudingas toks tekstas paaiskinantis kaip ten jie dainuoja daugeliu balsu ir nenusidainuoja, kaip kad musiskiai kartais trukteli vos dviem balsais ir kartais pro sali.... Dar gruzinus myliu uz gera vyna. Ir aplamai jie liuks diedai. Vaisingi. Pats patyriau per gyvenima kokius tris kartus. Zodziu, as uz gruzinus.

lina 2007-08-01

Mane visada zavi daugiabalsis gruzinu dainavimas. Gaila, kad negalejau pasiklausyti sio koncerto. Pavydziu girdejusiems. Su idomumu perskaiciau si teksta, kuris labai idomiai atveria daugiabalsio dainavimo specifika.

Rašyti savo komentarą
*
*