Rašyti savo komentarą


batia 2010-10-27

Šaunuoliai jūs visi ten ir taškas.

Simas 2010-10-15

Visi ten smagiai atrodo, matyt grazus tuuusiukas buvo. Kamane.lt uzsidejo tikrai vertinga nasta, smagu, kad moka ja nesti dar ir su humoru, dziaugsmu, kas jau nelabai dabar budinga. Nors uzkulisiu kanalais girdisi, kad ten ne viskas taip linksma, bet to nesimato portalo turinyje. Galiu tik prisijungt prie kitu ir pasakyt, kad gyvuokit kuo ilgiausiai, nes esat reikalingi mums labai, menininkams, ziurovams, klaisytojams ir visokiems dar vis savo galva pagalvojantiems.

bobo klausimas 2010-10-12

Pastebejau, kad Jurgis Gimberis ir Gintaras Prikockis vienodai apsirenge. Kamanes sventes triukas cia ar malonus atsitiktinumas?

ramkis 2010-10-10

Tikriausiai mes galim portalui kamane.lt tureti ivairiu savo pageidavimu, bet mes jau nebeisivaizduojame savo gyvenimo, kuriame jos - to portalo nebebutu. keleta dienu tarp savo darbu apie tai galvojau ir sugalvojau, kad kamane.lt jau ir mano meniniu interesu odos dalis.

zinoma 2010-10-07

Zinoma, yra laikas dirbti, yra laikas svesti. Nieko bloga cia nematau. Ironija beprasme.

buvau 2010-10-06

Oi, kap gerai kad atsigavo Kamanes portalas, vis luzinejes po baliau. As sau lanbai grazus ir tuodiziuojuosihappy)))))))))))))))))))))))))

ja 2010-10-06

Malonus buvo vakaras - konferencija, spektaklis ir vaises. Zaismingai miela ironija pradzioje, kai Gimberio ir Prikockio bites-kamanes zvimbe aplink lietuvaite su kanklem. Rimtis ir humoras iskiliu sveciu apsuptyje kalbant VV ir SV. Ir europuota nenuvyle. Buvo susirinke laisvi ir nepriklausomi, tikri ir naturalus kamanes.lt skaitytojai ir netgi tekstu herojai. Linkiu kamanei.lt zvimbti dar intensyviau, operatyviau. Susigrazint V. Grainyte is Siaures Atenu!

Kviestine 2010-10-06

Ex, vienok manding, sarmingo vakarelio buta. Gaila, kad slogos patalai neisleido. Laikykites!

Rašyti savo komentarą
*
*