Rašyti savo komentarą


linius 2008-12-20

po 2 metu aiskinu: raudoni vyru kunai virstantys i draperija tai vyro-skuduro simbolis. kodel baznycioje tai matyt niekas nezino. menininkes kurstancios nesusikalbejima tarp lyciu vieta nacionaliniam muziejuje feminizmo skyriuje. manau anksciau ar veliau toks bus

jo 2007-12-12

Geriau sausai ir profesionaliai -- ilgam, negu niekaip.

menuliukas 2007-12-08

Kam visus kritikus mauti ant vieno kurpalio. Andriuskevicius raso savaip, Andriusyte savaip. Abu profesionalai. Ir nenorekit, kad viskas butu sukramtyta ir isaiskinta, juk ir ziurovai galvas turi, patys gali savaip interpretuoti.

saulele 2007-12-08

Ta recenzente galetu ir aiskiau parasyti. gerai, Orzekauskienes "Pasipirsimo" tema - tikrai apie gyvenimo laimes, ydas, aistras. Apie klupanti, atliekanti rituala, bet kitur besizvalganti vyra, ir apie is laimes sutirpusiaja. Suprantu, bet galejo aiskiau parasyti. Na, o tie raudoni vyru kunai? Paaiskinkit jus man, apie ka ten? Ir kam tai uzausti juos su tom svastikom? Pageidauciau smulkios vieno darbo analizes, kaip kritikas Andriuskevicius anksciau rasydavo. Andriusyte galetu cia placiau varyti.

lina 2007-12-07

L.Oržekauskienė gera menininkė, originali, bet ar jos trijų valandų paroda yra svarbiausias bienalės renginys? Norėtųsi rimtesnės Textile07 apžvalgos.

algius 2007-12-06

Profesionaliai apie profesionaluma. Malonu buvo ziuret ir malonu skaityti. Sekmes abiems damoms.

Rašyti savo komentarą
*
*