Rašyti savo komentarą


Baltas namelis 2014-01-18

Smagu, kad mūsų namukas papuola į geriausiai prižiūrimus. Bet mes dar tik neseniai čia įsikūrėme, todėl saugodami autentiką dar labiau stengsimės.

Šančiai 2014-01-10

Įdomus straipsnis, tik manyčiau nereikia taip jautriai reaguoti į griūvančius "tvartus" - medines trobas, kurios neturi jokios architektūrinės vertės ir tikrai nepuošia Kauno. Tiesiog erzina pusiau luptos, pusiau skustos bakūžės, kurių savininkai demonstruoja siaubingą nesusikalbėjimą ir šykštumą remontuojant ar dažant namą.

N.V. 2013-12-13

Ne tik medinė architektūra nusipelno apsaugos-architekto Arno Funko projektuotas,namas Donelaičio g., netoli sankryžos su Gedimino g.-smarkiai apleistas,,Kęstučio g. 15 namas su byrančiais balkonais ir nemažai kitų mūsų prieškario modernizmo perlų laukia nesulaukia restauravimo. O juk vis kalbama apie Kauno prieškario architektūros įtraukimą į UNESCO paveldo sąrašą.Bet juk tai -ne nauji Valdovų rūmai,kurių reikmėms,toks vaizdas,pinigų visada yra ir bus.

Grafas  2013-12-13

Nugyvenau gyvenimėlį Kaune, bet apie šitą rajoną nieko nežinojau... ir nežinau... apart Karių kapinių... liūdna, žinoma.

Rašyti savo komentarą
*
*