Write your comment


Ai, 2011-08-30

Rašykite, ką tiktai norite, bet kaukės tikrai šaunios, gyvos, ryškios, linksmos. Krepšinis tai juk sporto, o ne kokia specializuota etnografinė šventė, geras tas Gutausko sprendimas.

Vieta 2011-08-30

Tegyvuoja amatininkai ir taikomoji daile. Tame nieko bloga. Gutauskas buvo prastas menininkas, kai dar tape, dare skulpturas. Dabar nusileido amatininko ranga, rado savo vieta. Visiems linkiu rasti gyvenime savo vieta. I varyt pijara, kaip jis, gali irgi visi.

konvejeri 2011-08-30

ne jis isrado............tik naudojasi pinigeliams kalti..........kad ''is bado'' nemirtu

Kaukas 2011-08-29

Kam tos nuvalkiotos frazes apie "niekam nereikalinga mena". Kalbekim kiekvienas uz save. Kazkam cia meno tikrai nereikia, kazkas nori pirkti Gutausko kaukes... bekit, pirkit. Kaukas ir dar nemazai kitu kauku, buvo ir liks kaukais, kuo labai diziuojuos..

re 2011-08-29

nuostabios kaukes. labai suzaveta nuo pat pirmos minutes happy Butinai nusipirksiu, nors krepsinis ir nelabai domina. Nepirkciau, jei tai butu tradicine subtili lasininio ar kanapinio kauke is pakulu. Sugalvojo gi mat, "subtilus lietuviai". Nuo kada?

prisidedu 2011-08-28

Pritariu autoriui: kam kurtijeigu tavo kuryba niekam nereikalinga? Bet ca yra bordiuras , nuo kurio l. lengvai galima nuslysti i popsa, ir tuo paciu -- osmintinga riba , ant kurios profesioalas gali islikti geidziamas. Nu, tai yra idealus variajntas

Daiva 2011-08-26

Man tai čia labai gražu, patinka.

Write your comment
*
*