Write your comment


Skaitytojas 2014-08-18

Neseniai knygą apie aktorę a.a. Rūtą Staliliūnaitę perskaičiau. Tai iš tiesų puiki atsiminimų knyga. Lengvai skaitosi. Surinkta nemažai atsiminimų iš žmonių pažinojusią Rūtą. Skaintant šią knygą patiko ir tai, kad buvo galima išsamiai susipažinti su Rūtos vaidmenimis įvairiuose spektakliuose taip pat šilti kolegų ir bičiulių atsiminimai leido šiek tiek pažinti Rūtą ir kaip asmenybę.

Mitas 2014-08-13

Su visa pagarba - kaip kino aktorė a.a. Staliliūnaitė buvo visai prasta, o dėl Barboros vadmens, tai čia toks psichologinis momentas... viską nulėmė pats spektaklis ir būtent Staliliūnaitei atitekęs vaidmuo. Bet kuri kita Kauno dramos teatro aktorė šiuo vaidmeniu būtų pelniusi šlovę ir visuotinę meilę, nes spektaklį suvokėm kaip laisvės ir valstybingumo simbolį.

Svajūnas 2014-08-07

Ačiū Linai Klusaitei už knygos apžvalgą. Atsiminimų knyga - taip ir parašyta knygos viršelyje. Tikiu, kad kas nors parašys ir vaidmenis analizuojančią knygą. Mano tikslas buvo atsiminimų knyga, manau, pasiekiau. Tad į knygą nedėjau to, kas jau buvo spausdinta. Dar kartą ačiū Linai už recenziją, jos labai laukiau ir džiaugiuosi, kad pasirodė.

Write your comment
*
*