Rašyti savo komentarą


Studziui 2010-05-21

Linkeciau zvelgti is platesnes perspektyvos, o ne "dabar, dabar". Viskas gi tik akimirka, ne is tu smulkmenu ir kasdieniniu kluptelejimu susideda kurybinis gyvenimas ir pozicija. kaip pats padarysi tiek, kiek jis, galesi ir papataikauti - visi bus laimingi, kad maestro Stud pataikauja. O kol kas labiau linkiu dometis, zavetis, o ne zirsti.

stud 2010-05-20

Man labai nepatiktu, as net visai netikeciau, ka aiskintu toks "meistras" koks pastaruoju metu yra R.Antinis. nenoreciau buti tokia, koks jis yra dabar. Gal kazkada praeityje, kazkas ir buvo, bet dabar-dabar. Dar jeigu jaustusi asmenybes pozicija.. O dabar -- vien tik konjuktura,pataikavimas, ai, ex.

Voras2 2010-05-13

Taip, sitame portale yra geru komentaru, bet jie kartais issimeto kazkaip nesurantamai. Tai Drugelis yra teisus-eisihappy

Voras 2010-05-13

O, Drugeli, gerasis, o aciu, aciu.

gyvenkim draugiskai 2010-05-13

Sudedu visus komentarus į vieną vietą, kad diskutuojantiems nereikėtų lakstyti iš "Atgarsių" į "Kamanės tekstus". Zose El. paštas: kaunas 2010-05-11 18:27 Ar vis dar propaguojate nuomone, kad menas nieko nekainuoja ir yra neparduodamas? Pasenusi paziura. menininkas turi parduoti savo kurinius. Tik jis pats neturi parsiduoti kaip ... Uz gera mena verta moketi. O kad zinotum , uz ka moketi, ir kas kuria gera mena, reikia lavintis. savo vietoj El. paštas: klaustukas 2010-05-11 16:53 Retas skulptorius nėra kada nors padaręs komercinių kūrinių, juk pragyventi tai reikia. Kalba apie tai, kad jei sukurtas tik interjero elementas, tai jis ten turi ir likti, arba geriausiu atveju keliauti į statybos ir interjero, o ne į skulptūrų parodą. taigi El. paštas: [eta] 2010-05-11 16:30 R.Antinis yra teisus, bet ir jis nevisada atsispiria 9dazniau gal neatsispiria) komerciniu uzsakymu virusui. Jaunimas kartais ne tik zodziu klauso, bet ir darbu pasiziuri. oho El. paštas: ohoho 2010-05-11 15:16 ot, jau matau, kaip Kauno skulptoreliai meta akmenis pjauste ir siuncia savo puikius darbus. Galvoja, tai dabar nustebinsim...o Antinis kaip visada makaronus raito, neturejo laiko jis matai. O Narutis supykes:" tai ko jie nori, mes cia amata mokomes, o ne "pasaulio tendencijas" sekiojam! Kas tas Andersenas, kiek jis akmenu gali pakelti, kiek kilometru metalo nupoliraves?" juokingi.

del komisijos 2010-05-13

Visi aštuoni komisijos nariai užpildė anketas, kuriose nurodė jų manymu geriausius darbus. O kas pamatęs parodą nenorėjo vertinti , tai ir pasitraukė iš komisijos. Taigi, laureatų rinkimuose dalyvavo visi komisijos nariai, tik aptarime ne visi galėjo (ar norėjo). Iš pateiktų darbų tikrai vieni geriausių atrinkti, taigi komisijai -- pagarba, gerai padirbėjo.

debeselis 2010-05-12

Nžn, ar yra garbinga būti vertinimo komisijoje ir nedalyvauti parodos aptarime, laureatų rinkimuose. Sakyčiau, kad taip nėra labai garbinga. nenori vertinti, nepatinka paroda, tai ir nedalyvauk,aš taip galvoju

NSO 2010-05-12

"Ziurim ka turim". Nebeliko jokiu ambiciju mene. Vargas kuratoriams, kuriems jau kaip Sokratui, vidury dienos su uzdegta zvake reikia vaikscioti..

vda 2010-05-12

Geras tekstas, esminiai dalykai paliesti, tik nesupratau apie kokia propaganda kalba Zose, perskaiciusi sito teksto anonsa Atgarsiuose.

Rašyti savo komentarą
*
*