Rašyti savo komentarą


mokinei 2010-04-29

Nesuprantu, ko cia verkti ant peties tai destytojai. Eiline konformiste-oportiniste ta jusu profesore, ir nevisad pataiko su savo mokslinem izvalgom.

visvaldas 2010-04-28

Pasirinkimo galimybes yra beveik visur ir visada. Dirbiti "paveldosaugoje" ir dirbti grioveju imanoma, kai manai, kad niekma niekada nereiks atsiskaityti. Ois tikruju tai reiks, visiems, uz viska. nejums, tai jusu vaikams.

destytojas 2010-04-25

Lik darbe, zinoma, taip patogiau. Lyg nera kitu budu pragyventi. Klausimas, ar nori, ar ne gyventi dorai. dabar prisipazisti, kad esi paveldo griovike.

mokine 2010-04-18

Kai apie tai, kas man spaudzia sirdi , paraso rimti profesionalai, visada pasidaro lengviau kvepuoti. Ikvepiu, ikvepiu 10 kartu, o po to pagalvoju: palauk -- o ar tie, kam skirta ta kalba isvis kvepuoja taip, kaip as? JIE kvepuoja kazkokiu kitokiu oru. Taigi................... Bijau, kad mes gyvename valstybeje, kur jau jokie ilgalaikiai saziningi kriterijai ir vertybes nebeveikia. Ziauru ir baisu. Tame kontekste be galo brangu, kad dar nepaliauja kalbeti saziningi profesionalai -- kaip arch.paveldo apsaugos kontekste N.Luksionyte-Tolvaisiene. Aciu, gerb. destytoja, bet mane gyvenimas uzspaude KITAIP. Gerbiu Jus, geda man, nes jeigu elgciausi pagal sazine -- likcviau be darbo.

Rašyti savo komentarą
*
*