Rašyti savo komentarą


t 2010-02-11

Nusivylusios gyvenimu ir vyrais tapybybinių apybraižų pavizdys. POLĖKIO nėra. AKADEMIJA - To - jo didenybės taip ir neišmokino. Jo didenybė - objektyvusis Optimizmas.

ace Anabai 2009-10-29

Prie ko cia plenerai? Bet jeigu klausi, tai gal bus idomu: Samuolio plenerus Kaune kaip tik ir pradejo Andriusyte su Andziulyte, tai buvo berods 1993 metai. Paskui jos kuravo ir tvarke plenerus ilgokai, gal iki 97 metu, kol perdave Zalpiui, o jis - Vaiciui. Pasiziurekit katalogus is AA laiku - viskas graziai ju buvo vedama ir nepezekit, jei esat tamsus ir nezinote net Kauno miesto dailes gyvenimo. Plenerus nugyveno tai tikrai ne kritikai, o patys genijai menininkai.

Anaba 2009-10-28

Andriušytė pradėjo labai dažnai kritkuoti tapytojus plenerus, o ka ji surengė? ka ji padarė? Viena Čiurlioni mato ir viskas. Pasaulio kontekste kišant tiek valstybinių pinigų į tą Č. vistiek jis yra tik 0.

acė 2009-09-29

Kuris "komentaras" Bėcei neišsamus? Andriušytės recenzija ar kolegės komentaras. Recenzija man labai patiko. Ir pasakyta kas reikia kritiškai ir padaryta tai taktiškai. O komentaras yra komentaras, kaip ir Bėcės.

bėcė 2009-09-29

čia toks neišsamus komentaras-reiktų sukabinti ant ryškios sienos .tiktų.jauki paroda. trečiadieniais parodų lankymas -nemokamai.

kolege 2009-09-25

E.Velaniskytes nesiuolaikiskumas man asmeniskai artimas, net ir gerai, kad ji nesikeicia. Nors, zinoma, meno raidos poziuriu -- jai tai yra ne i nauda. R.Andriusyte cia pasirode kaip ypac daili-daili kritike.

Rašyti savo komentarą
*
*