Rašyti savo komentarą


Langas 2009-05-05

Jau kas labiausia atgrasu, tai paciu paminetu autoriu autopiaras. Labai nepatinka -- nenoriu pasakyti grubiauhappy Protingam ir tobuleti norinciam zmogui visada svarbu ka apie jikalba. Tegukalba -- paklausai, pagalvoji ir darai savo. Na, siek tiek su mintele uzanty,bet vistiek paklausai,one puoli saves ginti. Siuo atveju panasu, kad Starkovskis neatsilaiko oriai.................................................... O reiketu.

a 2009-04-28

Pasirodo,galima projektuoti šiuolaikiškai,įdomiai,nekartojant senovinių formų ir gerai sutarti su istoriniais kaimynais.Šie pastatai sušvelnintų Akropolio monstro poveikį,tavieta taptų įdomesne.O tas ažūras išties primena Hanzos miesto statinių fachverkus.

Isvada 2009-04-25

Matyt tokia jautria Kauno zona gali formuoti tik tokie jautrus,kurybiski kurejai,kaip akropolio ir jo garazo architektai. Juk del akropolio garazo ramus ir paveldosaugininkai- garazas jautriai isryskina Karmelitu baznycios grozi ir tikriausiai atitinka visus paveldosaugos reikalavimus.

:) 2009-04-25

Bet kaip Starkovskis is tokiu Vilniaus aukstybiu krito taip zemai -- salia vietinio akropolio garazu? happy)))))

2to Nerij 2009-04-24

Pritariu "kaimui".Pirma sugebek padaryti tokio lygio darba ,kaip Starkovskis,o tada kritikuok. O Karmelitu baznycia uzstoja (nuo Kauno senamiecio) vietinio Akropolio garazas.

kaimas 2009-04-24

Kai nieko nesugebi, ta vieta ,kuri tave pakritikavo pavadini kaimu ir vel jautiesi didis............. Fui, kaip tai nesolidu.

to Nerij 2009-04-24

Labai geras darbas.Idomus,dinamiskas turis-nepalyginsi su atsibodusiomis dezemis,kurias dabar kepa,kas netingi. Nereikia sirgti provincijos sindromu-Starkovskis ilieja sviezio vandens i truputi uzpelkejusi vietini architekturini tvenkini.

Nerij 2009-04-24

Is kaunakiemio gatves dar pusetinai atrodo tas Starkovskio muras, bet is Karaliaus Mindaugo, mano galva, grubus, neisraiskingas, be to kampas nuo prospekto visiskai uzstoja Karmelitus. Ir bendrai tas juodas maiso azuras nuo prospekto neestetiskas, atgrasus. ir apskritai -- ar Starkovskis yra tai, kas tinkamiausia formuot tokia jautria Kauno zona?

Rašyti savo komentarą
*
*