Rašyti savo komentarą


ooooooooooooooo 2008-11-23

prasimusiau! Kol prasi,usiau, pamirsau, ka norejau pasakytihappy:happyhappyhappyhappyhappy

vili 2008-11-07

Tikrai gerai butu, jeigu su tais Poezijos pavasariais (renginiais ir leidiniais) kas nors kada nors pasikeistu. Dabar tai -- kazkoks vatinis veiklos imitavimas, kuris valstybei tikrai nemazai kainuoja.

zmogus 2008-10-31

Visa tai, kas parasyta, tikriausia tiesa. Tikriausia tiesa, nes ir mes tai jauciame jau seniai -- Poezijos pavasariai -- renginiai ir eilerasciu rinktines leidiniai yra labai formalus dalykas. Bet labiausia cia gaila sitoje situscijoje talentingu poetu, talentingu poezijos tyrinetoju ir protingu poezijos skaitytoju. Bet kaip atrodo -- tu renginiu organizatoriams ir leidejams toks jausmas visai nepzistamas. Jie leidzia, leidzia, leidzia ir leidzia.

rasyta 2008-10-30

Teisingai ir is sirdies patyrineta. Tyrimas atitinka teisybe ir belieka daryti isvadas.

poezijos buozis 2008-10-28

Tema aktualis, tekstas grubletas, bet labiausia cia man patiko mintis, nors ji asmeniskai man gal ir nenaudinga, bet -- vardan tos Lietuvos; "Jeigu aštuoni almanachai vienas nuo kito iš esmės nesiskiria, kyla klausimas: kam apskritai juos leisti kasmet? Vien tam, kad poetai galėtų girtis, jog buvo išspausdinti „prestižiniame leidinyje“? Atvirai kalbant, šis leidinys jau seniai prarado savo prestižą. (Prisimenate, net V. Šoblinskaitė kalbėjo apie tai, kad jai almanachas „Poezijos pavasaris 2008“, kurį ji pati sudarė, yra nereikalingas.)

Rašyti savo komentarą
*
*