Rašyti savo komentarą


sanciu valytoja 2008-06-20

Suprantu Jusu pozicija, tiesiog yra kitas kritikos budas - tyla, bet ir jis taikomas tik tokiu atveju, kai autorius dar tik pradedantis. Kiek zinau, Robertas Antinis atsisake recenzuot sios studentes meskina, nes nenorejo "zudyti" "jauno meno vaiko". Sekmes visiems kuriantiems!

realiai 2008-06-19

Jokiu budu nereikia uzmusineti jaunu meno vaiku. Bet lygiai taip pat nereikia -- pavojinga meskiuku siuvejus pradeti vadinti jau menininkais. Ir vienu ir kitu atveju yra jaunos individualybes zudymas. Uzdarymas savikritiskos, perspektyvos, eigos, vystyumosi yra visada pavojingas.

Jolanta Z. 2008-06-18

Sutinku su Jūsų ir "santechniko" nuomone, kad šis meškinas sunkiai pretenduoja į meną, todėl jam straipsnyje skirta mažai dėmesio ir, nuomonė nėra teigiama, tik kritika nėra aštri. Supeikti pirmuosius žingsnius nėra sunku, tik ar nuo to kam nors lengviau? Pamatysim, ar dar gims kitas meškiukas ar kitas gyvūnėlis ir koks jis bus, o šiandien leiskim autorei prieš kuriant tokius "menus", ramiai apie tai pagalvoti happy

sanciu valytoja 2008-06-18

Man reikia pertvarkyti santechnika vonioje, gal pagelbetumet? O pastebejimas labai taiklus, tas meskinas toli nuo meno. Rasiusi straipsni menotyrininke turetu ta suprast. Bet kitos merginos is tekstiles katedros saunios, tikrai sutvirtins ir taip jau neblogas tekstiles meno pozicijas Kaune.

santechnikas 2008-06-18

autores viltims pritariu, bet jeigu tas meskiukas yra menas, tai as -- jau genijus, nes tokiu meskiuku nekuriu. Vien del to.

Rašyti savo komentarą
*
*