Rašyti savo komentarą


Agata 2022-11-01

Sveiki, mano vardas Agata Alexandra ir aš noriu paskleisti šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip atgavau savo buvusią meilę. Išprotėjau, kai praėjusį mėnesį mano meilė paliko mane dėl kitos merginos. Bet kai sutinku draugą, kuris supažindina mane su daktaru Zaka, didžiuoju orakulo, kuriam jis tarnauja, pasiuntiniu, papasakojau daktarui Zakai, kaip mane paliko jo buvusi meilė ir kaip man reikėjo įsidarbinti labai didelėje įmonėje. . Jis tiesiog man pasakė, kad atėjau į reikiamą vietą, jei galėčiau pasiekti savo širdies troškimą be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką daryti. Po to buvo padaryta. Per kitas 2 dienas My Love man paskambino telefonu ir atsiprašė, kad gyvenau anksčiau, taip pat kitą savaitę po to, kai mano meilė man paskambino prašydama atleidimo. Mane pakvietė į pokalbį norimoje įmonėje, jei man reikėjo dirbti generaliniu direktoriumi. Esu tokia laiminga ir priblokšta, kad turiu pasakyti visam pasauliui. Jokia problema jam nėra per didelė, kad ją išspręstų. Susisiekite su juo tiesiogiai el. paštu: drzakaprisedsolution@gmail.com arba jo WhatsApp: +2348082943805.

to u-u-u 2008-04-09

Nemanau, kad paubavot rimtai. Arba tiesiog neskaitete sio poeto. Ir amzius cia neturi jokios reiksmes. Kai yra asmenybe, kai yra talentas, jis yra iki mirties.

u-u-u-u 2008-04-06

Pasenes tas Mikuta kaip ir visas Kauno rasytoju ordinas. Tai tik balsas is praeities.

vili 2008-04-03

Mikuta isvis vienas is keliu Kauno autoriu, kuriuos dar verta skaityti. As irgi dekoju, kad jis buvo pastebetas.

taip 2008-04-02

Dekoju straipsnio autoriui, kai siuo metu isleidziama tiek makulaturos, pradedi nepasitiketi lietuviu poezija apskritai. Taigi sis straipsnis nebloga rekomendacija paskaityti Mikuta.

bil-bao 2008-03-31

Ačiū, kad pastebėjote Algį Mikutą. Tai vienas talentingiausių Kauno ir Lietuvos poetų. Nei buvusios valdžios, nei buvusių postų nesugadintas. Jo laikų "Nemunas" man buvo svarbesnis už rytinį kavos puodelį. Dabartiniam nemunui geriau butu vadintis kaip nors kitaip -- virvele ar balute. Jo "Šeško šokis" man buvo įdomus, gyvas ir savas. Jaunas kritikas pareiškė gal ir gerų pastabų, bet žmogui skaityti Mikutą visada malonu ir yra apie ką pagalvoti.

Rašyti savo komentarą
*
*