Rašyti savo komentarą


ramiai 2007-06-21

Nesijaudinkit, rasantieji, didziausi talentai visada bus komentaruose... menufakturoje, bernardinuose, culture -- visur tas pats.

virginija 2007-06-21

Mielieji, ar verta kreipti demesi i visokius blia-blia-blia. Ju toks uzsiemimas. Turetu rimtesni, nesiimtu to blaibliavimo. As skaitau kamanes tekstus ir linkiu tik tolimesnio stiprejimo. Nieko subjektyvaus nematau.

Giedrius 2007-06-21

Gerbiamasis (-oji) gulal, jeigu jau metotes kaltinimais ir teiginiais, galetumete taip pat pasirasyti tikruoju vardu. Pasikalbetume akis i aki ir aptartume iskilusias problemas (neabejoju, kad esame puikiai pazistami). Beje, perskaicius teksta niekur neizvelgiau kokio nors pavydo ar nuvertinimo. Gal galetumete patikslinti, kur tai galima aptikti? Ir velgi klausimelis: ar buvote tame koncerte, ar visgi vadovaujates nuogirdomis? As taip pat ne visada bunu patenkintas savo dainavimu ir ypac - aukstomis natomis. Aciu uz pastabas, bet.... mielai priimciau jas objektyvesniame pavidale ir jei galima - asmeniskai. Manau, kad mano kontaktus turite. Sekantis zingsnis - Jusu. Pagarbiai.

gulal 2007-06-21

Dėmesys rusų kultūrai Kaune niekada nebuvo nuslugęs, o baritonas, rašantis apie atlikimo meną turėtų nustoti tai daryti, nes jo skonis ne itin subtilus. Jis tiesiog neįgali objektyviai vertinti. Kamane susirūpink. Baritonas baritono niekada neįstengs gerai įvertinti, o ir šiaip nustok rašinėti ne savo vardu, Giedriau tu seniai jau išvestas į dienos šviesą. Kam dar apsimetinėti? Jeigu reikia pinigų, rašyk bent jau savo vardu. Nepyk, bet jei tau reikia pinigų, tai rašyk savo tikruoju vardu, o ne kelk į padanges savo draugų ir pažįstamų. Tas baritonas šimtą kartų už tave geriau dainuoja ir ima aukštas natas taip, kad tau dar toli.. "Osvaldai" nepavydėk geresniems už tave. Sėkmės.

IrIg 2007-06-09

Dekojame uz demesi rusu kulturai. Kanieciai -- Irina ir Igoris.

Rašyti savo komentarą
*
*