Rašyti savo komentarą


Jolanta 2007-02-22

Paveluotai pastebejau si straipsneli ir kaikuriu paminetu autoriu darbu ne nepamenu. Keistoka, kad Kotryna isitikinusi jog pulkai netalentingu parodoje isstums talentingus. Niekas nieko neisstums, taciau jei komisijos ilgesni laika nenubalsuoja uz asus, tokius kaip Vilpisauskas ir panasus, tai pastarieji gal samoningai nedalyvauja. Mano manymu rengejai skoningai iseksponuoja kurinius ir nepasitaiko diletantisku darbu. Galima suabejoti Kotrynos samprotavimais, kad tik desimtadalis autoriu kazko verti. Juk beveik visi dalyviai baige dailes akademija yra dailininku sajungos nariai ir nera pagrindo teigti , kad jie diletantai. Reikia bent gerbti dailes akademija ner publika pagalvos kad pastaroji ruosia diletantus ir niekas i akademija nestoshappy.

klausimas profo 2007-02-22

Gerb Kuke, normaliam, siuolaikiniam, mastanciam ir dar garbingam zmogui jau privaletu buti privalu nepasitenkinti -- paspjoviau bile ka ir pabegau, o pasakyti, labiau isreiksta minti (aisku, jeigu ji yra). Panasu, kad buvo atvirksciai. Jeigu butu kitaip, kalbetumete kaip zmogus: kas blogai parodoje, vertinimuose, recenzijoje ir t.t.

natas 2007-02-22

Griusio kompozicija labai bloga.

2 kuke 2007-02-21

Tai ar Jums nepatinka konkreti paroda, konkretus autoriai, konkreti recenzija, ar jos iliustracijos? Norint rimtai diskutuoti, geriausia zinoti, ko tiksliai nori. Jeigu tik iliustraciju problema -- ji labai nereiksminga, nes paveiksliukus pakeisti yra pats lengviausias dalykas. Kur kas sunkiau pakeisti esme. Jahoij! Ar ne?

kuke 2007-02-21

Sveikos Gerai , kad yra toks straipsnis. Taciau is prie jo pateiktu reprodukcijos regis nuobodzios visos isskyrus kokia 6happy. Be to autore vadovaujasi popso nuostatomis, tas suni nutapes autorius publikos numyletinishappy. Neidomus ir 3 repr. kurinys, o 5 tiesiog interjierinishappy. Nesakau, gal gera darba sunku sukurti, taciau rasiniui parasyti taip pat reikalingas ismanymas ir jautrumas.

ideja 2007-02-07

Siulau sita paroda ateityje vadinti "Kas buvo nieks, tas bus viskuo. Karta per metus".

kult 2007-02-06

oi, kaip sauniai susukai straipsniuka kotryna, ir ziurek, kiek atsakomu balsu, neiskaitant viena kita pasipiktinima. as irgi manau, kad tai blogiausio kurinio paroda - laikykis, saunuolehappy

kika 2007-02-05

Labai jau silpna, vadinasi , ta paroda ir visa tradicija buvo, jeigu viena recenzija galima pribaigti.

jonas 2007-02-05

Apie Geriausia kurini cia reik kalbet, o jus? A, suprantu, niekam neidomu... Reiskia, Kotryna D. pribaige ta paroda, o gal ir ju tradicija pribaigs, kaip kadaise kritike Andriusyte pribaige "Sfinkso" klubo parodas, skirtas Vasario 16. Ir gerai.

Violai 2007-02-05

Ar jus nematote, kad kolekcija yra prasto meninio lygio? Tai kolekcija, bet ne menines, o gal istorines, gal ikonografines, bet vis tike kaip Nacionaliniam muziejui antraruses reiksmes. O pono pretenzijos ir galios - didziules. Uzsispyre - ir miesto valdzia jo saliu remontui 600 tukstanciu litu atreze (Kaune fone, panasiai kaip Valdovu rumams 2 mln. is metinio kulturos budzeto. Ir dar vadinasi, kad jis mecenatas. Tegu pastato pats galerija ir ten susideda. O sis pastatas - buvo parodu rumai, skirti keiciamims parodoms, gyvam veiksmui. Jie teisetai pyksta, parodinis plotas tirpsta. Tuoj is viso nebus kur parodas rengti. O DAILININKU SAJUNGA tai tyli. Miskinis issipletojo ir dar pletosis, parodu rumai tapo jo muziejumi. Niekas ant Miskinio nepyktu, jei jis butu rades buda praplesti Kaune kulturos tasku kieki, o ne issiketoti ant dailininku ir muziejininku (fondai ir be jo netelpa) galvos. Ir apskritai jis labai antipatiskas tipas - niekm aciu nepasake, tik nomenklaturininkams per atidaryma lankstesi.

viola 2007-02-04

Vistiek nesuprantu, KO taip visi tuzminasi ant Miskinio. Juk nepavoge zmogus, juk padovanojo. Ir pinigu tikriausiai uz tai neprase. Po tokio kritikos skvalo, kiti jau ir dovanoti bijos. Supras, kad geriau vogti, nes tai lyg ir maziau pastebima.

kolekcionierė 2007-02-04

Aš tai manau,kad šita pirmo aušto paroda puikiai dera prie Miškinio DOVANOS Kaunui.Sašlavynas prie šabakštyno. KO daugiau ir norėt. Parketas sudėtas ,šompanas išgertas. Prie briedžių su agurkais galėsim pasifotigrafuoti ir pasakot savo studentams apie gudų sovietmetį kai mes, dar vos apsiplunksnavę menininkėliai darydavom parodas "paveikslinėj",ko ir dabar nelabai gėdyjamės. O kokios vakaruškos būdavo... Kolekcionuokim tautiečiai viską, o paskui griežtai padovanokim kaunui( be teisės atsisakyti). Apstu dar pas mus solidžių pastatų.Nereikės nė dulkių šluostyti,nė sargams algų mokėti. O dailės mokytojai turės kur nusivest studentus pastudijuoti aukštojo meno. URA darugai.

viola 2007-02-02

o ka, A.Miskiniui nepatinka Paveikslu galerijos kontekstas? Ji lyg ir protingas zmogus atrodo. Nesupratau, mat kolekcijos atidaryme nedalyvavau. Tik is nuogirdu zinau, kad jis jau avansu uzkniso MKC strukturas. Bet gal viskas susinormalizuos. Atchitekturoje -- savo vandenyse jis yra gerbiamas zmogus.

sara 2007-02-02

Gera recenzija. Muziejus paroda rengia kasmet todel, kad lankosi palyginus daug zmoniu - kaimyny, tetuliu, buvusiu klases draugu. Be to, muziejininkams nieko nereikia daryti, viska patys padaro, jokiu rupesciu. Turiu patarima: tegu ir toliau buna tokia paroda. Ir pavadinimas tegu lieka, tik "geriausias" paimkime i kabutes. Organizatoriai neisvargs, ir bus aiskiau. Tiesa, idomu, ar akademikas, propesorius ir "mecenatas" A. Miskinis ilgai pakes tokius prastu savo iskiliosios kolekcijos kaimynus, kazkokius Kauno menininkelius? Atspekite? As manau, ne ilgiau metus pakes. O paskui pervadinsime pastata, siuolaikiniams menininkams beziopsant, Daugeliui beuzsikirtinejant (kaip siandien), ar ne?

zigmas 2007-02-02

aciu dievui, pasirode bent vienas protingas balsas apie ta nesamoniu muge. Galvojau, niekas nesibaisi, nesistebi, tai jau pagalvojau, kad man protas pasimaise. Dabar [palengvejo. Tikrai tokia paroda yra kaip zmoniu atbaidymas nuo meno.

Rašyti savo komentarą
*
*