Rašyti savo komentarą


fantomas 2007-03-10

Cha cha, Arbitras apsiriko, ne jis vienas, pasirodo gali kvailai smaikstauti po kauke, o gal ir jis pasirasys tikru vardu. Na p. zinove, spek dar, gal patraikysi

F. 2007-03-09

Kaip matau, Audrone Audronei nelygu... happy

arbitras 2007-03-06

tai pataikiau as ar ne. Dabar net paciam idomu pasidare. Jeigu... atsiliepe. Juokauju, zinoma. Nera cia ko pykt.

Audrone 2007-03-04

laba diena. As labai noreciau, kad manes i savo elektroninius pokalbius neitraukinetumete, as juose nedalyvauju. ir dabar tai darau tik delto, kad man pranese apie kazkokio arbitro siuksles. P.Osvaldo straipsniai is tikruju yra labai profesionalus, idomus ir jo kompetencija as ne kiek neabejoju. Ko negaleciau pasakyti apie Jus, p. "Arbitre". Tuomi kalbas ir baikime.

arbitras 2007-02-07

Sunkiai bandau spet is triju kartu, kad Fantomas yra savo issilavinimus ir ypac objektyvumu neabejojanti Audrone, kuriai graziausias uzvis yra tik vienas vokalas arba to vokalo mokiniai. Jeigu neatspejau, turiu dar du bandymus.

Osvaldas 2007-02-07

Nusiimkite kauke, as Jus pazinau happy. Juokauju, zinoma. Na, A.Liutkute daugiau zinoma nebent su jos profesija susijusiam menininku sluoksniui. Kad Kaune ji yra dainavusi man tai zinoma, bet sis kartas buvo kone viesiausias ir ryskiausias jos pasirodymas kaunietiskai publikai. Beje, niekas ir nesako, kad ji Kaune dainavo pirma karta. Jei zmogus nera toks populiarus kaip pvz. Merunas Vitulskis ar Deividas Norvilas nebutina del to kaltinti jo vokalinius sugebejimus blunk. Galbut truksta charizmos, o gal tiesiog sekmes ir gero vadybininko. Ateitis parodys. Objektyvuma islaikyti stegiuosi visada, del to galite neabejoti. Lygiai, kaip galite neabejoti mano issilavinimu happy. O del balso skaidrumo bei emocingo dainavimo savoku prasmiu suvokimo galima ir pasigincyti. Beje, ar klausete si koncerta? Linkiu sekmes ir siulau pratesti diskusija happy

fantomas 2007-02-07

ne tokia jau ir nezinoma, ir kaune dainavo ne karta, bet ne viskas, matyt, yra taip gerai, kaip autorius cia raso, kad nera populiari, kas link emocionalaus dainavimo ir balso skaidrumo, tai leisiu labai suabejoti. Ponas osvaldai, o koks Jusu issilavinimas, kad taip drasiai zarstotes muzikine terminologija, ar visada esate objektyvus?

Vaidas 2007-02-02

Tokie koncertai tik parodo, kad musu filharmonija nelabai stengiasi dirbti ne formaliai, kur nera rimto uzdarbio. Nors.... ir ten, kur didelis populiarumas , pvz, Pazaislio festivalis, programa sudaroma dubluojant |vilniaus festivali. VIEN TAI neleidzia kaunietisko festivalio vadinti unikaliu. Be to ten buna labai daug broko, Gerai tik, kad musu "elitine" publika yra zemesne muzikinio isprusimo poziuriu uz Mozarto laiku Vienos gatves valytoju gildija. Jeigu butu atvirksciai -- ir Pazaisliui, ir Kauno filharmonijai butu bankrotas. Linkiu galvoti, kad ir Kaune gyvena bent 95 muzikos ismaneliai.Ir gerbti juos

pragmatiorum 2007-02-02

o man svarbiausia, kad pagaliau rasoma ir kedenamos mintys apie muzika, katroji buvo jau visai nebelieciama, kaip kokia komercine ikape.

Osvaldas 2007-02-01

Sara, vienas is nominuotu 2006 metu posakiu buvo Amerikes prezidento Dz.Buso istarme: "I use Google". Pasinaudokite prezidento patarimu ir zinosite lygiai tiek kiek ir as. happy O kodel profesorius? Cia jau tesprendzia vox populi... as manyciau - tiesiog sutapo aplinkybes.

vokal 2007-02-01

Man tai A.Liutkute zinoma. Jauna, bet jau daug koncertuojanti. Nepasigedau apie ja informacijos ir recenzijoje. Juokingesnis atrodo profesorius, apie kuri tik enciklopedijoje ir gali suzinoti. O realybeje -- mat kaip....................................................GEDA TAM VYRISKIUI.

sara 2007-02-01

Recenzija visai idomi. Bet jei jau pristatoma tokia dar neisgarsejusi artiste, tai noretusi apie ja suzinoti siek tiek daugiau. Is kur ji, ka veikia, kodel tokia gabi pasirinko akomponuotoju ta profesoriu nugrubusiais pirstais? Osvaldas tampa astrialiezuviu, bet butu malonu, kad nepamirstu ir informacinio recenzijos klodo.

Rašyti savo komentarą
*
*